Marielyst Familiecamping

                   Vi har åbent hele året og har ledige fastliggerpladser!

Information:

Information:


Information:
Lejrchefen byder velkommen

Marielyst Familie camping.

Vi ligger på det område der tidligere husede Sommerland Falster. Vi kan derfor tilbyde en lang række aktiviteter for børn og campister. 

Da der er tale om et gammelt sommerland, og nu en ældre campingplads som har været lidt forsømt, så er vi igang med at renovere, bygge nyt, udskifte og gøre det hele bedre. Derfor er alting ikke som vi gerne vil have det, endnu, men det skal nok komme.

Marielyst Familie camping er et fantastisk naturområde. På pladsen er en rigt og vildt dyreliv. Vi kan også byde på ikke mindre end 3 søer, alle indhegnede, og øerne kan besøges via broerne, som giver adgang til nogle fantastiske gåture.

Naturen er helt fantastisk på de 100.000 m2 som pladsen dækker over, hvor der virkelig er plads til børnefamilier men så afgjort også alle andre der elsker naturen og atmosfæren på en campingplads. 

Renovering på pladsen:

Indtil videre har vi lavet nyt stort køkken i hovedbygningen, vi maler træværket på livet løs, kiosken og receptionen er gennemgået med alt, så vi kan betjene alle vores gæster, og så er vi ellers igang på hele pladsen med beskæring, fjerne  gamle bygninger osv.

Derudover har vi fået et stort Wild Life Telt på 40 m2 med brændeovn og det hele hvor man virkelig har mulighed for at prøve at bo i naturen. Vi vil lave et område hvor man kan opleve naturen, lave bål, og maden kan tilberedes i en støbejernsgryde over flammerne. Så skal ipad og sofa udskiftes med natur og hygge, så book Wild Life teltet!


HUNDE ER GRATIS

Hunde er velkomne på campingpladsen. En gåtur i rundt på pladsen eller i Bøtøskoven er et rent paradis for både ejer og hund. På pladsen skal hunde naturligvis føres i snor.


Kontakt os på mail: marielystfamiliecamping@gmail.com eller på telefon 

+45 71755905 / 31768121

Marielyst Familiecamping


En af Østersøens bedste badestrande

ligger i gå afstand fra campingpladsen på Sydfalsters østkyst. Oplev den dejlig børnevenlig badestrand med 20 kilometer blødt, hvidt sand lavt og roligt vand og flere revler. Bad, svøm eller dyp tæerne i østersøen, når du går langs vandet. der kan også bygges sandslotte og samles muslingeskaller Der er desuden klitter hvor man kan finde læ. På toppen af klitterne er anlagt skøn gangsti.

Livreddertårnet på Marielyst strand har åbent fra den 30/6-23/8, hver dag kl. 11.00-19.00.

Oplev Marielyst på Falster.

En levende sommerby, med et stort udvalg af restauranter og butikker. Byen har over 100 år på bagen som attraktivt ferieområde. Bymidten fremstår attraktiv og imødekommende med sit trædækkede torv og strandstrøg.