3. maj Naturskøn cykeltur

Naturskøn cykeltur rundt om Guldborgsund ad Sundruten: 44 km

Fra Nykøbing Falster går turen til Guldborg over de 2 broer mellem Lolland og Falster. Der er 5 pauser undervejs, og turen kan afkortes ved Majbølle fra 44 til 40 km Frokosten spises hos Guldborg Falster Bådebrolaug.

Fra Slotsbryggen i Nykøbing Falster cykler vi over broen til Lolland, forbi Middelaldercentret og gennem den lysegrønne bøgeskov i Hamborgskoven (1. pause) til Hjelm og herfra videre ud til cykelstien over motorvejs-tunnellen. Her går vi et kort stop ved det nye borde/bænkesæt. Herfra er en flot udsigt over Guldborgsund (2. pause).

Vi cykler forbi Fuglereservatet i Majbølle til Guldborg. Den medbragte frokost spises ved Guldborg Falster Bådebrolaug. (3. pause) På Falstersiden oplever vi smukke skove, små landsbyer og store herregårde Vennerslund, Pandebjerg, og Ny Kirstineberg. Kort stop v. Naturteltpladsen Klodskov Strand indtil afslutningen ved Slotsbryggen, hvor Sundgruppen serverer en øl eller vand.

Arrangeret af Sundgruppen i Nykøbing Falster.

Pris: 40 kr. incl. Kort, øl og vand ved hjemkomst. Vi mødes ved Annes Fisk & Vildt, Sjællandsgade 1, Nykøbing F kl. 10:00

Tilmelding forud er ikke nødvendig.

Evt. kontakt birgittbjerre@gmail.com for nærmere information


Udgivet d.10. januar 2020  -  Kategori:Lokal agenda