Foredrag: Femernprojektets arkæologiske fund

Onsdag d. 23. januar 2019 afholder Museum Lolland-Falster årets første foredrag om de arkæologiske udgravninger forud for den faste Femernforbindelse.

Årets første arkæologiske foredrag har fokus på stenalder. Kom med til et spændende foredrag, hvor museumsinspektør Bjørnar Måge fra Museum Lolland-Falster fortæller om de seneste fund og resultater, der har været med til at uddybe vores viden om Lollands stenalder.

”Denne aften er der mulighed for blandt andet at høre om de seneste resultater fra Femernudgravningerne ved Rødbyhavn og om den gådefulde stenalderplads ved Lidsø, som ikke ligger langt fra udgravningerne ved Rødbyhavn,” 

Læs mere


Udgivet d.6. januar 2019  -  Kategori:Lokal agenda


Endnu ingen kommetarer


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *